Conill fregit amb alls, i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un conil de quilo i mig, tallat a trossos regulars
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Dotze alls pelats, aixafats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un got de vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, agafem el conill salpebrat i els alls aixafats, i els fregim a la cassola amb oli d'oliva. A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes del ganxet, i les reservem.
Quan el conill ja és mig cuit, afegim un got de vi blanc, i mig dit d'aigua, i deixem que s'acabi de coure. Tot seguit, afegim les mongetes fregides, donem unes sacsejades, i ja el podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: